Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ledarálja a hentes a csirkemel...

Ledarálja a hentes a csirkemellet, ha úgy kérném?

Figyelt kérdés
Tudom nem olyan szokványos kérés lehet, de van egy recept, amihez darált csirkemell kellene és nincs itthon húsdarálóm! Szerintetek ledarálná a hentes, ha megkérném rá?
2022. febr. 2. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Igen.
2022. febr. 2. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Max ha tartanak a csirkehúshoz is darálót, vagy olyan helyen veszed ahol csak baromfihúst árulnak
2022. febr. 2. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem, mivel nem darálnak csirkét abban, amiben más fajta húsokat. Ha van külön neki, akkor azzal persze, de jellemzően nem szokott lenni.
2022. febr. 2. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

BAromfit nem szabad ugyabban a darálóban darálni, mint más húsokat higiénia okok miatt. Ha a hentesnél van direkt erre egy daráló, akkor megteszik, ha nincs, akkor nem.

De a csirkemellet akár otthon is össze lehet aprítani, elöször vékony szeletekre, utána a szeleteket csíkokra és ezután meg kis kockákra - így olyan lesz, mint a darált.

2022. febr. 2. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Oké, a higiéniára nem gondoltam. Kérdező, elektromos aprítód sincs?
2022. febr. 2. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják az előttem szólók, tilos csirkehúst darálni sertéshúsos darálóban!

A legtöbb helyen nincs is erre külön daráló.... Pulyka daráltat szoktam látni egy-két hentesnél - de nem tudom, hogy készen hozzák, vagy ők darálják....

2022. febr. 2. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
17%
Nincs husdaralod? ... hmmm!? :) ... akkor itt az ideje, hogy beszerezz egyet!!! :D
2022. febr. 3. 07:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Sikerült találnom hentest akinek volt külön darálója hozzá!

Kedves utolsó válaszoló, minek vennék egy (!!!) alkalom, egy recept miatt húsdarálót?

2022. febr. 20. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!