Csak nálunk nincs rizs az Aldi-van, vagy mindenhol ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Előgőzölt parboiled rizst szoktam venni, de jó két hete nincs. És a héten már másféle sem volt, se hagyományos, se basmati, se jázmin. Semmi. Csak nálunk (Zeg), vagy máshol is ez van? Vagyis inkább nincs.2022. ápr. 24. 18:00
11/13 anonim válasza:
Én pont ma reggel voltam Aldiban és mindent kaptam (volt is dögivel), egyetlen kivétellel, amit viszont már ezer éve nem kapok, az a tubusos sűrített paradicsom. A favorit. Sima dobozos volt persze. Anno mikor eszkalálódott ez az egész Ukrán helyzet, akkor azt mondta az egyik hölgy, hogy segélyszállítmányokba rakták a javát, de azóta sincs.
Sok helyütt hallom a szabadrablást és hogy táraznak be az emberek, jómagam annyira nem látom ezt egyelőre, de lehet azért, mert például cukrot évi egy kilót ha elhasználok (kelesztéshez, pizza, ilyesmik, édeset egyáltalán nem eszünk, nem egészségtudatosság, hanem nem szeretjük egyszerűen, kávéba, teába sem), olajat is láttam mindenhol rogyásig. Ez egy közepes város (40 ezres), két Aldi és egy Lidl van.
12/13 A kérdező kommentje:
11, üzleteljünk. Itt van paradicsom :D
2022. ápr. 25. 19:54
13/13 anonim válasza:
Szerintem beszélj az üzletvezetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!