Itt azt írják idén nyáron átlagosan ennyibe fog kerülni. A cukrász szerint ez már közelíti a lélektani határt. Hát nálam már túl is lépte. Inkább veszek bolti dobozos jégkrémet, sokkal jobban megéri.
Eddig se vettem, jégkrémet eszünk, arra legalább rá van írva mi van benne, nem lehet mellényúlni az ízével sem. Tavaly vetem egy gombócot a kislányomnak, mert megtetszett neki. Nem bírtuk megenni annyira rossz volt. Fagyiból egyedül az epres pöttyös mekiset szeretem.
2022. ápr. 15. 19:22
22/37 anonim válasza:
A minőséget meg kell fizetni. Az meg eddig is több volt, mint 450 Ft. Egy minőségi fagylalt mellett ezek a csomagolt jégkrém műszarok labdába se rúghatnak. Inkább eszek kevesebbet, de az jó legyen.
A lélektani határ nálam jelenleg 1400-1500 forint lenne. Annyit már fájna kiadni egy gombócért.
2022. ápr. 15. 20:06
23/37 anonim válasza:
#22: én valahol 3 EUR-nál húznám meg a fájdalomküszöböt, de ha valami nagyon különleges, akkor emelném a tétet. :-D
2022. ápr. 15. 20:09
24/37 anonim válasza:
üdv orbánisztánban, ahol a fagyi lassan luxuscikk lesz. Aki megveszi: érti mennyi kilója a fagyinak?
2022. ápr. 16. 07:49
25/37 anonim válasza:
"A lélektani határ nálam jelenleg 1400-1500 forint lenne."
Egyetemi oktatóként (tanársegéd) ennyiből élek naponta. (Érdességképp: a testvérem pályakezdő általános iskolai tanár. Nálam többet visz haza, mert náluk van ágazati pótlék, az egyetemen nincs, mert nem pedagógusok vagyunk.)
2022. ápr. 16. 08:02
26/37 anonim válasza:
Eddig se vettem, eztán se fogok. Nekem tökéletes a Tesco Finest poharas, ha meg nagyon cifrázni akarom a dolgot, akkor csinálok magamnak gyümölcsös sorbetet. Adjon a halál 450-et egy gombócért, pláne, hogy abból azért kell 2-3.
2022. ápr. 16. 10:38
27/37 anonim válasza:
1 gombóc nem gombóc, nálam a fagyi 3 gombócnál kezdődik (na jó, és egyben 3 gombócnál is ér véget), annyi pénzt meg már biztos hogy nem adnék ki egy fagyiért, mikor annyiért már egy jobb fajta literes jégkrémet veszek.
2022. ápr. 16. 12:04
28/37 anonim válasza:
#25: És azért mert te szarul keresel, az se fizetheti ki, aki megteheti? Nekem ennyi lenne a lélektani határ és kész, de nem is bérminimumon tengődök.
2022. ápr. 16. 14:40
29/37 anonim válasza:
És ha jól keresel, kötelező hülyének lenni, és aranyárban megvenni valamit?
2022. ápr. 16. 14:43
30/37 anonim válasza:
#29: Ha ennyibe kerül, akkor ennyibe kerül. Nem fogok nélkülözni, csak azért mert mások éhbért kapnak. Mi értelme normálisan keresni, ha egy fagyit is sajnálnom kéne magamtól? Nem ezért dolgozom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!