Ha valaki eszik abból a zöldbabból, amit visszahívtak (csattanó maszlag), lehet baja?
Figyelt kérdés
Anyukám kicsit rosszul lett miután evett belőle, és én meg most olvasom hogy csattanó maszlag lehet benne. És annyira nagy mennyiségben lehet, hogy mérgező legyen? Amúgy én pár kanállal ettem, láttam benne ilyen kisebb kék valamit, de kiszedtem. Meg lehet hogy beképzelem, de én sem vagyok túl jól2022. ápr. 14. 02:42
A kérdező szavazást indított:
Lehet
Nem valószínű
11 szavazat
1/3 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem valószínű. Amúgy a csattanó maszlagot észre lehet venni, ki tudod válogatni te is. KB olyan mint egy borsszem, csak tüskés.
2/3 anonim válasza:
Kizart h maszlagtol lett volna rosszul. Az pont h jo kedvre derit Xd
3/3 anonim válasza:
2-es ne terjessze hülyeségeket, az ilyen tévhitek miatt van minden 5. évben pár hozzád hasonlóan okos tini, akik teát főznek, utána meg az intenzíven küzdenek értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!