Draxett kérdése:
Tömlősajtnak a csomagolását ti kiszurjátok, hogy nyomni lehessen ki belőle a krémsajtot vagy levágjátok a végét úgy, hogy egy akkora lyuk lesz rajta mint a csomagolás keresztmetszete?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 16:09
11/20 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok foggal , de más is van akkor késsel kiszúrom .
12/20 anonim válasza:
Szúrom. Az a kedvencem amikor után szépen lehetne nyomni de nem, mert szétszakad a csomagolása.
13/20 anonim válasza:
mostanában tényleg több panaszt olvasni a szúróktól hogy nem olyan mint régen, mert reped szét a csomagolás. nem kell csodálkozni semmin, gagyibb maga a "sajt", spórolnak a csomagolás műanyaggal is, aztán ja, azt eredményezi hogy nem úgy viselkedik egy termék mint addig. sokáig a joghurtospoharak alja sem volt ám átlátszó, (mennyiségcsökkentésekről nem is beszélve) mindenből költséghatékonyak akarnak lenni
14/20 anonim válasza:
Szurok nagy lyukat, igy tovabb elall, nem kap levegot annyira, nem szarad ki rogton.
15/20 anonim válasza:
Szavazast kellet volna csinalnod
16/20 anonim válasza:
#11 vagyok mért lettem lepontozva ? Nem szeretem késsel bontani mert utána sokszor szét megy a csomagolás, foggal ki harapni a leggyorsabb legegyszerűbb és nem fog szétmenni utána ha nyomod .
17/20 anonim válasza:
#16 Nem csak te lettél lepontozva, hanem azok is mind, akik vágást írtak. Csoda, hogy egyikük sem pirosozta végig bosszúból az összes szúrós vàlaszt.
18/20 anonim válasza:
Szakszerűen kiharapok egy kis lyukat. Ezt kevesen tudják megcsinálni. :D
19/20 anonim válasza:
Én is kis lyukat harapok rá :-) Vagy ollóval vágok hasonlót, de az könnyen reped utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!