Ha a rakott karfiolt estére nem teszem hűtőbe megromlik?
Attól függ, hogy mennyire volt befűtve.
Ha 23-24 fok volt, akkor tuti nem enném meg.
Egyik verziót se pontoznám se fel, se le az elhangzott válaszok közül.
Valószínűleg nincs baja, ennyit kibír, viszont ez nem segített abban, hogy akár napokig tárold.
Gyors hűtéssel, és utána hűtőben tárolással, attól függően hány fokon ketyeg a hűtő, akár 4-5 napot is lazán kibír...na.
Na ezt simán lefelezted ezzel a megmozdulásoddal, úgyhogy még ha jó is, gyorsan meg kell enni, mert nem sokáig lesz már az.
Elsősorban viszont nem a hús (ami extra hőbehatást kapott) és a tejföl miatt (amit közvetlenül ért a sütő hője, és amúgy is egy savanyított tejtermék) aggódnék.
Legelőször egyértelműen a karfiol fogja megadni magát, illetve a magas víztartalmú rizs, ami a húsban van. (Ha klasszikus módon csináltad)
Egy vághatóra megsült tejföl napokkal később fok elkezdeni penészedni, mint ahogy a karfiol meg a rizses töltelék undorító savanyúra rohad.
Szóval túrd szét, és ha semmi rosszat nem érzel rajta, egyétek meg minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!