Pölöskei kòla szörp milyen? Vagy melyik íz vàlt be nektek?
Figyelt kérdés
Àt szeretnénk àllni szörpre, az ivòlé és az üdítök igen dràgàk màr a víz nàlunk amúgysem igazàn ihatò ezeket is àsvànyvízzel innànk.
Köszönöm aki megosztja a tapasztalatait.
2022. ápr. 10. 18:00
1/4 anonim válasza:
Kólásat ne! A legeslegrosszabb, senki nem issza nálunk
A citrus mix, narancs, málan, bodza mind finom
2/4 anonim válasza:
Ha szörp, akkor én a Fruttamaxot ajánlom. Bár drágább, mint a Pölöskei, de egy palackból akár 12 liter üdítőt is készíthetünk, szóval visszahozza az árát. Jóval több a gyümölcstartalma, mint a Pölöskei szörpöknek, és sokkal finomabbak is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem finom, bár mentes vízzel olcsó, mentes kóla íze van, amúgy pedig nem tudom túl bubisan felhigítani, így a családból mások nem igazán isszák.. Ami viszont finom: vadmálna, indián cseresznye, tutti frutti, birsalma (még a diabosok is nagyon finomak). Ezeket mentes vízzel is szívesen issza mindenki.
4/4 anonim válasza:
Igaz, finomak a Pölöskei szörpök. Főleg a szamóca, jaffa, kaktuszfüge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!