Létezik dinnyés szörp a Pölöskein kívül, ami nem édesítőszeres?
A gyerek imádja, de én annyira nem vagyok oda érte, hogy egész nap édesítőszert iszik.
Kubut és TopJoy dinnyét szoktam még venni, néha Rauch teát.
Viszont a férjem mindig csinál neki, anyós is literszám hozza, még az oviba is bevitt.
Árulnak minőségibbet valahol amiben csak cukor van, ha már ilyet akar inni?
Miért nem készítesz magad? Sokkal egészségesebb lesz, főleg ha cukor helyett mézet raksz bele. Itt egy recept:
Egy 3 évesnek inkább adok cukrot mint szukralózt, egyébként ebben is a cukor van első helyen. Akkor minek bele még édesítőszer is.
Régebben csináltam bodza-dinnye szörpöt, valószínűleg csinálok idén is, de akkor is a boltiak fogynak leginkább.
A cukor csak akkor káros, ha valakinek a szervezete hibából nem tudja lebontani vagy hirtelenül túl sokat vesz magához az ember. Nem démonizálunk. Én úgy fogytam, hogy édesítőszeres üdítőket kivontam és cukros szörpöket ittam helyettük. Na most akkor mi is van?
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!