21 minöségi és spòrolàs egyszerre az ritkàn megy.
22 kerestem most az àràt neten mert fejböl nem megy de nem talàltam.
Sissy a neve és olyan zacskòs mint anno volt a kakaò meg a tej. Ez a legolcsòbb és sikerül belöle a vaj.
Vagy most menjek el én is abba az irànyba, mint Ti a fasírttal, hogy de a hàzi jobb mert finomabb mimt egy olcsòbb fajta teavaj ?
Nekem ezek így vàltak be, de nem vagyunk egyformàk.
Gondolom, a pennys tejszín fözötejszín, azért olcsó! Csak abból meg 1 lier kell 10 dkg vajhoz.
20-as: azt írd már meg, hogy mennyi tejszínt versz fel és mennyi vaj lesz belöle. Mert szerintem itt tévedsz el nagyon!
21, a kérdés a spórolás. Márpedig abban igaza van, hogy ha megveszi a kész akármilyen pipiizét, akkor olcsóbban tud étkezni. Nem mindegy, hogy a főzeléket egy ilyennel eszi, vagy egy saját készítésű, színhús fasírtból. Mert utóbbi finomabb, ez tény, de drágább.
És a spórolás nem csak azt jelenti, mit hol vesztek meg olcsóbban, de sajnos azt is, hogy mi az, ahol a minőségből is engedni kell.
23-as: ez tényleg fözötejszín, ebböl 10 % a tejzsír, és fél liter 400 Ft.
Ha egy litert veszel belöle, az 800 Ft, és ebböl maximum 100 g vaj lehetne, ha 100 %-osan ki tudnád a zsirtartalmat nyerni - erre pedig még iparilag sem képesek.
De 100 g vaj összesen 400 Ft, tehát minimum a dupláját adod ki a saját vaj készítésekor.
2 csomagbòl lesz kb ~ 20 dkg. Én ennyiböl szoktam mert ketten vagyunk.
Ennyiböl max a vizezett olcsòt tudnàm megvenni ami tejszínt se làtott.
A főzőtejszínben ráadásul van egy csomó adalékanyag - kizártnak tartom, hogy abból finom vaj lesz!!!!
Ilyen guargumi, meg szentjánoskenyérliszt és hasonlók...
27: két csomag tejszínből lesz 800 ft-ért 20 deka vajad???
Ennyiért már MINŐSÉGI ír vajat kapsz a lidl/aldiban! 25 dekás most 650 ft.
Ma vásároltam be ebből 8 db-ot... Május végi lejárat. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!