mi is mindent főzünk, nincs semmi rendlegetés
a bolti fasírtnak csak 60 százaléka hús, amit én sütök, annak 99 - ezért olcsóbb
no de a saját egészségesebb, tápanyagdúsabb stb
10: ez csak ott hibádzik, hogy a zsíros tejszínnek marhára nem 800 ft literje....
Hanem kétezer...
Így nézve hatezer háromszáz ft-ból lesz egy kiló vaj - így már nem annyira nyereséges vállalkozás....
Sőt! Jóval drágább, mintha készen megveszed....
A bolti fasirttal nem spórolsz, mert ha te is ennyi kenyeret vagy akármit teszel a húshoz, akkor olcsóbbra jössz ki!
Nem azt kell nézni, egy kaja mennyibe kerül, ha az egyiknek 40 %-a hús, a másiknak meg 80 %, ha hasonló arányban készíted - azaz ugyanannyi friss húsból - akkor jóval kevesebbet adsz ki egy evésre!
17: na igen!
"Összetevők Sertéshús (38%), ......."
Tehát hiába csak 1598 ft kilója, valójában ebből csak 380 g a hús... Alig több, mint az egyharmada...
A 10-es nem igazán tud számolni, azt hiszi, hogy olcsóbban vesz valamit, közben meg saját magát veri át.
A vaj esetében is, meg a bolti fasírttal is, azaz úgy spórol, hogy közben igencsak ráfizet!
Szàmomra így olcsobb a fasírt.Igen a hàzi finomabb, de itt a spòrolàsròl. Volt szò.
A vaj pedig a zacskòs pennyben kaphatò tejszínböl is sikerül. Az olcsòbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!