Melyik a legjobb konzerves kukorica?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 18:25
11/15 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy sajni (az ára miatt) a Bonduelle. Én a szuperédeset szoktam, de nyilván mindegyik jó. A Globus, ami szintén egy jó márka, sajnos nem olyan finom, s a többi sem.:/ Ettől függetlenül szoktam venni olcsóbb fajtákat is, amiket akkor használok, ha a kukorica mellett több zöldség is van. De pl.kukoricasalihoz egyértelmű, hogy a családi Bonduelle kukoricáért nyúlok.
13/15 anonim válasza:
Én az Aldis saját márkásat jobban szeretem, mint bármelyik márkásat.
15/15 anonim válasza:
Gondolom, le leszek pontozva, de szerintem közel sem a Bonduelle a legjobb, nekem legalábbis csak rossz tapasztalatom van vele, kifejezetten fura, ízetlen volt (3 alkalommal próbáltam, 1x én vettem, marha mérges is voltam, hogy annyi pénzért ilyen gyenge minőséget kaptam, aztán még 2x vett édesanyám családi ebédhez, de akkor sem jött be senkinek).
Ami szerintem a legjobb, az a Lidl-ben kapható Chira márkanevű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!