A Bonduelle konzervek mind azonnal ehetők?
Láttam van kukorica, bébirépa, borsó és cékla is.
Ezeket felbontom, ráöntöm a tányérre és már ehetem is, igaz?
Miért kellene a levét leönteni?
Az az a víz, amiben a zöldségeket megfözték, az ásványi anyagok ebben vannak. (Mivel csak víz+só van benne, ezért semmi baj sincs vele)
Minden zöldségkonzervet lehet enni úgy, ahogy a dobozban/üvegben van, én csak megmelegíteném, és esetleg füszerezném valamennyire, de ezt nem kell, csak lehet.
"Miért kellene a levét leönteni?"
Mert ha köretnek használod, vagy egy étel hozzávalójaként, akkor elég fura lenne, hogy úszik az egész tányér meg az egész étel :D
"Miért kellene a levét leönteni?"
Hogy később meg tudja inni.
#5
Miért nevetnénk ki?
Mindenki ezt csinálja, csak van aki köretként, van aki magában eszi meg, ez egyéni ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!