Most, hogy az élelmiszerárak várhatóan az egekben lesznek, bevetitek zöldséggel a kertet?
Oroszország leállíttatta a műtrágya-exportot, úgyhogy ez már megint rátesz majd egy lapáttal a dologra, gondolom lassan 1000 ft lesz még szezonban is egy kg paradicsom.
Én évek óta veteményezek a kert végében, szóval tudom, mi eddig sem vettünk zöldséget az év felében, de sokszor hallottam, hogy mások azért nem csinálnak, mert szerintük olcsóbb a boltban megvenni.
#9:
Tévedsz, fizetnek, nem is keveset, csak nem Neked!
#9 Veteményezés helyett túlórázhatnál is, szóval az órabéredet vesd össze azzal, hogy mennyi hasznot állítasz elő mennyi idő alatt a veteményezéssel.
Ha nem a hobbid, akkor nem szívesen csinálod, ergo nem a szórakozás, hanem a munka kategóriába tartozik.
Én nem olyan helyen dolgozom, ahol kedvemre túlórázhatok, meg szerintem a többség sem :D
Véget ér a munkaidőm, és kész, nem kell tovább maradni.
#13:
Nem lehet mindenki éjjeliőr... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!