Ehető így a katalán krém?
Figyelt kérdés
Szóval főztem katalán krémet, de nincs zsebsárkányom, ezért sütőbe tettem rápirítani a cukrot. De a sütőben ismét felforrt. Hűtés után ehető? Nem ment tönkre?#Katalán krém
2022. febr. 13. 17:54
1/8 anonim válasza:
Nézd meg nem lett -e rántottaszerű a krém..
2/8 A kérdező kommentje:
De, kicsit kásás lett, de az íze jó, megkóstoltam. Ha az egészségre nem káros, mert akkor lehet, hogy megesszük, csak az állaga nem az igazi.
2022. febr. 13. 18:45
3/8 anonim válasza:
A katalán krémhez nem kell zsebsárkány, csak a creme brulée-hez.
4/8 A kérdező kommentje:
Ok, vaníliakrém, csak citromhéjat is tettem bele, a lényeg, hogy cukrot akartam karamellizálni a tetejére, ezért tettem be a sütőbe. A kérdésem, hogy az egészségre nem káros e, hogy a főzésen kívül még is lett sütve.
2022. febr. 13. 20:24
5/8 anonim válasza:
Nem káros, egyáltalán... Csak kicsapódott a tojás.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. febr. 13. 20:32
7/8 anonim válasza:
Ha legközelebb szeretnél csinálni, és nincs zsebsárkányod:
1. Egyszerűen serpenyőben csinálsz karamellt, és rácsurgatod. Kicsit más lesz, mint a zsebsárkányos de ugyanolyan jó.
2. Ha van felső sütése vagy grillfunkciója a sütőnek, akkor kapcsold be, és a legmagasabb rácsra rakd rá a formákat, és nyitott ajtó mellett hagyd rákatamellizálódni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. febr. 13. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!