Hol tudok élelmiszer adományt kérni Budapesten?
Figyelt kérdés
Most költöztünk albérletbe ami 400 ezerbe került és nagyon szar párizsis zsemlén élni. És még februárban is ezen kell élnünk fizu emelésig. Férjem nagyon szenved. Tudnátok valami megoldást mondani?2022. jan. 19. 06:01
51/51 anonim válasza:
Én vagyok 22 éve házas, 42 éves vagyok. Nem érzem nyanyának magam, anyukám és anyósom pedig sosem támogatott minket (mindketten apa nélkül nőttünk fel). Gimi után, egyetem mellett mindketten dolgoztunk, magunkért, egymásért. A férjem párhuzamosan csinálta a másik szakot, én amikor a gyerekekkel voltam otthon (6 év munka után szültem először), akkor folytattam a tanulást. Sosem volt célunk a büdös, szmogos budapesti levegőt szívni, vidéki kertesház volt az álmunk, veteményessel, tyúkokkal, a gyerekeknek hintával, homokozóval. 30 voltam, mikor megvettük a házat, akkor jött össze az önerőnk. Azóta szépen lassan meglett minden, amire vágytunk és még mindig fiatalok vagyunk, erősek, tettre készek. Mire irigykednék, most őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!