Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol tudok élelmiszer adományt...

Hol tudok élelmiszer adományt kérni Budapesten?

Figyelt kérdés
Most költöztünk albérletbe ami 400 ezerbe került és nagyon szar párizsis zsemlén élni. És még februárban is ezen kell élnünk fizu emelésig. Férjem nagyon szenved. Tudnátok valami megoldást mondani?
2022. jan. 19. 06:01
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
diplomáitokból is látszik, hogy a szüleitek kinyalták a seggeteket úgy könnyű gyűjteni. Mi nekünk meg a szülőknek kellett pénzt adni, hogy megtudjanak élni valahogy. Okostojás. Látom okoskodás megy a semmire. Majd ha magad értél el valamit önerőből akkor ugassál
2022. jan. 20. 09:17
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat de mi a munkatok hogy annyit nem fizet 2 embernek hogy a rezsire is épphogy futna belőle?
2022. jan. 20. 09:53
 33/51 anonim ***** válasza:
96%

Mire lennénk irigyek? :D

Arra, hogy ételadományért kuncsorogtok?

2022. jan. 20. 10:09
 34/51 A kérdező kommentje:

Programozó és webshop üzemeltető. Mint mondtam márciusban fognak emelni. Most az albérletre ment el minden pénz.

Arra vagytok irigyek, hogy egy olyan városban lakhatunk ahol sok a lehetőség és 2 lépésre vannak az üzletek. Ti meg tuti valami vidéki szar helyen laktok ahol meg se fizetnek titeket.... Na erre vagytok irigyek. Gondolom még albérleti kaucióra se tudnátok félre tenni itt elnézve a gyakoris ki írásokat

2022. jan. 20. 10:51
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nagy a pofád ahoz képest, hogy annyira vitted az életben, hogy a neten érdeklődsz ingyen kaja után.
2022. jan. 20. 11:03
 36/51 anonim ***** válasza:
81%

Valóban irigy vagyok. Van egy csodás családom, akikkel minden hétvégén egy asztalánál ülhetünk. Nem kaviár vagy rák, hanem húsleves, krumplipüré és rántott hús az ebéd. Tanulok, dolgozom, sportolok, otthonos lakásunk van és bár nincs térkő az egész udvaron és 2 üzlet a túloldalon, igencsak jó helyen lakom. Ha kilépek az ajtón egy nagyon sűrű erdő és friss levegő fogad. Néha még egy szarvas is szembenéz velem :D Ja és bocsi, de nekem inkább megtakarításaim vannak, minthogy üres zsebem legyen.

Nem vagyok irigy arra, hogy nem tudjátok 5 nap múlva mit fogtok enni és egy 400 ezres lakásra sem. Sőt a városi levegődet sem irigylem. És kicsit jó lenne ilyen alapon visszább venni. Gondolom márkás ruhákra volt pénz meg albérletre. Gondolom ment minden az instára, hogy nektek mennyi pénzetek van. Hát babám, erre senki nem lesz büszke.

2022. jan. 20. 11:11
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondjuk én nem vagyok irigy.

Hogy közel van minden.

Sokkal jobban arra, akinek van kertes háza, nem dörömböl felette senki, jó a levegő, ki lehet menni napozni, medencét is lehet tenni, hóember építeni, sétálni a hóban, madaretetot tenni, és nézni a madarakat, kimenni játszani kertbe családból kölykökkel, sétálni, úgy hogy mindegy hogy nézek ki, mert nem lat senki... kint ragadni órákat, mert beszélni kezdesz egy szomszéddal...

Esetleg kertészkedni, és neha olyat enni, amit nem permetezés szét és fogott meg előtte 3 tucat ember.

Találni házi tojást..

2022. jan. 20. 11:39
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
35-nél a PONT! :)
2022. jan. 20. 11:48
 39/51 A kérdező kommentje:
Igen nagy a pofám, mert többre vittem mint te.
2022. jan. 20. 12:03
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Többre vitted nála albérlettel. Oké.
2022. jan. 20. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!