Ketchup, majonéz vagy mustár?
Mindent eldöntő szavazás következik, a válaszok természetesen az egész emberiségre nézve reprezentatívak. Én magam nem árulom el a preferenciáimat, mert még felmerülne, hogy manipulálom a szavazást, esetleg a ketchup-/majonéz-/mustárlobbi ügynöke vagyok.
Remélem, nem volt még ilyen kérdés.
Ja, igen. A kérdés az, hogy melyiket szereted leginkább (hogy mihez, azt most hagyjuk, ne bonyolítsuk a dolgot).
A 2-es kommentet próbálom nem nagyon gerontofil értelemben olvasni.😄
Mustár, egyértelműen.
Virslihez keverem a mustárt a ketchuppal, sült kolbászt viszont csak mustárba merítgetek!
A majonéz az egyetlen, ami csak salátában viselek el, semmihez sem eszem magában.
Majonéz, mustár, ketchup - ebben a sorrendben. Nagyon sokáig, úgy voltam vele, hogy nem szeretem a ketchupot, de rá kellett, hogy jöjjek, hogy a szar ketchupot nem szeretem. Egyszer ettem igazi üveges Heinz-et, és azóta mindig tartok otthon. Nem eszem minden nap, sőt azt sem mondanám, hogy minden héten, de mindig előkerül valami minőségi 80%-os majonézzel egyetemben amikor hasábburgonya a menü.
Mustár elengedhetetlen virslihez, és sülthúsokhoz is nagyon jól passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!