Libacombot ennétek szívesebben 4 hónapon keresztül vagy csirkemellet?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 10:17
1/13 anonim válasza:
Vidd a politika rovatba, ez nem idevaló!!!!
2/13 anonim válasza:
Egyértelműen libacombot! (sokkal drágább)... de ez szerintem provokáló kérdés!
3/13 anonim válasza:
Inkább csirkemell, de nem vagyok odáig egyik húsért sem. A Mekdöncis, Burgeres cuccokat szeretem. Kivétel a nuggets azt már nni se eszem ha otthon készül akkor se. A Cooties 2015 film elvette a kedvem örökre. 😂
4/13 anonim válasza:
Liba, kacsa. És nemcsak ennék hanem eszünk is rendszeresen.
5/13 anonim válasza:
Csirkemellet. Sokféleképpen elkészíthető, hamar megfő/megsül.
6/13 A kérdező kommentje:
A szuvidált csirkemell sokkal jobb mint a sült libacomb.
Egyszer kaptunk sült libacombot, azt mondták, hogy az az igazi választás, ludas matyi csak marketingfigura volt, de a libamájat érdekes módon nem akarták nekünk eladni se. Nem mondták meg miért. Megtartották maguknak? Máshol többet fizettek?
A másik falu falunapján meg a csirkemellhez lehetett vinni krumplit is. Nem értettem az összefüggést, de jó volt krumplipürének.
2022. jan. 15. 12:07
7/13 anonim válasza:
Inkább csirkemellet, a libacombot nem szeretem.
8/13 anonim válasza:
Kacsacombon elgondolkoznék, a libát nem szeretjük. De egyébként a csirkemell annyiféleképp feldolgozható (jó rántottnak, szaftosnak, darálni is lehet), hogy azt választanám.
9/13 anonim válasza:
Semmilyen ételt nem ennék négy hónapon keresztül.. Egyébként libacomb a nyerő, a csirkemell nekem túl száraz, nem igazán szeretem.
10/13 anonim válasza:
4 hónapon keresztül egyiket sem enném szívesen napi szinten.
Egyébként a libacomb már József Attila idejében is a luxus jelképe volt, és maradt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!