1/13 anonim válasza:
10kgkorul. Nálunk csak az fogy és a darált marhahús.
2/13 anonim válasza:
Még soha életemben nem vettem csirkemellett, nekem túl száraz, nem eszem meg. Felsőcombot szoktam venni, néha alsót vagy csirkeszárnyat tejfölös pörköltnek vagy grillezni.
3/13 anonim válasza:
Én nem nagyon szeretem, de a feleségem meg a gyerekek igen. Heti egy alkalommal biztos asztalra kerül.
4/13 anonim válasza:
A te válaszod:
100%
Soha szegény kaja kizárólag vajas petrezselymes homárt eszek vagy kaviár esetleg lazacot és Dom Perignon iszok hozzá ma délelőtt írtam is egy levelet a miniszterelnök úrnak hogy ezeknek az árát is rögzítse mert a minap már csak egy tízezressel tudtam letörölni a csocsomrol a lehulló kaviárt
5/13 anonim válasza:
Hát nagyon keveset, szerintem 1 kilónyit se, csak ritkán esszük
7/13 anonim válasza:
Néhány havonta szoktam csak venni 1-2kg-t.
8/13 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük a csirkemellet, így biztosan sokat (vagy legalább is többet mint más) is veszünk belőle egy hónapban. Mondjuk kirántva csak frissen finom, karaj jobb választás erre a célra. Talán még a disznóhúst is meg-megesszük, de én személy szerint csak a csülköt szeretem.
10/13 anonim válasza:
8-12 kg között mivel mostanában kevesebb húst rakok a diétámba meg szerintem egyre rosszabb a legtöbb csirkemell minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!