Kedves kérdező ! Mi a célod a kérdéssel ? Nem tudtam nem észrevenni, hogy ugyanazt a kérdést teszed fel több esetben, csak mindig más élelmiszerre vonatkozik a kérdés. Ha Milka csokis kérdés is lesz, akkor már most szólok, hogy havi 4 táblát veszek, kutyaszalámiból meg havi 12-őt, napi fél Kg, a többi meg egyéb dolgokból tevődik össze , farhát, vagy száraztáp, vagy májkrémes kenyér, tej.
2022. jan. 13. 22:19
12/20 anonim válasza:
Kb kéthavonta egyszer, mikor mamámnak vásárolok.
Én soha nem veszek magamnak, de mama isteni paprikást tud főzni belőle.
Moderátor, kérlek ha egyetértesz velem töröld ezt a néhány nem ide való beírogatást!
Köszönöm
2022. jan. 14. 18:54
15/20 anonim válasza:
Jaaj, rögtön a modokhoz rohangálsz :D
Akkor várj: Modi, kééérleek ha egyetértesz veleem, töröld már le ennek a kisgyereknek az összes ilyen kérdését, mert seeemmiii értelme nincs, és mindenkit csak provokálni akar brühü-brühü :(
2022. jan. 15. 00:13
16/20 anonim válasza:
Nem, nem , e miatt modihoz kellett fordulni, mert fontos kérdéseket feszeget a kérdező. Engem is felettébb érdekel, hogy hányan vesznek far-hátat, úgyhogy feszülten figyelem a válaszokat. :)
2022. jan. 15. 00:32
17/20 anonim válasza:
Uram atyám mi ez a hiszti itt :D
Nem tudom mennyire vagytok képben, de ez a gyakori kérdések nevű oldal. Arra való, hogy az emberek kérdéseket tegyenek fel, amiket mások megválaszolnak. Ha tudsz válaszolni, akkor kommentelsz, ha pedig nem akkor nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!