Szoktatok csomagolt sertés vagy csirke húst (pl tálcás) venni a penny-ben vagy spar-ban?
Figyelt kérdés
vagy csak a hentestől vásároltok?2022. jan. 12. 10:55
11/16 anonim válasza:
Hentestől sosem veszek semmit mert azt rak meg kever bele amit akar. Nálunk is bukott már le a hentes, hogy olyat árult amit nemkellett volna.
A boltiban meg 100% ban az van amit írnak mert szigorúan ellenőrzik.
12/16 anonim válasza:
Sosem vásároltam hentesnél.
Darált hús sem szeretem készen venni, ki tudja mit darálnak bele és zsírosak 🤢 pultbol azért nem kérem daralva mert gusztustalannak tartom azokat a húsdarálókat... Így én itthon darálom
13/16 anonim válasza:
Az abc-ben az a jó, hogy kiválogatsz valamit és odébbviszed megnézni normális fénynél mit mutat, de ahol csak az a bugyirózsaszín világítás van...
Szintén otthon darálok.
14/16 anonim válasza:
Aki már evett párizsit, vagy virslit, az nyugodtan megveheti a bolti darált húst is, mivel az "tisztább" anyagokból készül. Egy akármilyen felvágottba sem tudod, hogy mit kevernek bele, de a kenyérbe, vagy a benzinbe sem. Én nem állok neki pancsolni otthon fél Kg darált hús miatt. A darál hús nem úgy készül, hogy a takarító néni összesepri a maradékot és azt még bedobják a darálóba. Van egy szigorúan beállított technológiai sor, ahol kicsontozzák a húsokat és a combként nem eladható húsokat ledarálják, de az ugyanolyan hús, mint bármelyik másik.
15/16 anonim válasza:
Jó, de ha úri kedvem miatt combból akarok darált húst készíteni akkor combot veszek és kéjes élvezettel trancsírozom össze.
16/16 anonim válasza:
Ezekben a boltokban nem, de a Lidl-ben igen, és eddig mindig elégedett voltam a minőségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!