Hogyan kell belföldön élelmiszert postázni?
Még soha semmit nem adtam fel postán ezért fogalmam sincs hogyan működik ez az egész. Ha egy másik városban élő barátomnak szeretnék ételt küldeni, akkor mit kell csinálnom? Például sült hús, rizs, krumplipüré stb.., ilyen kajákra gondolok. Lehet egyáltalán ilyet küldeni postán vagy csak boltban vett dolgokat pld. csokit?
Kérlek írjátok le hogy hogyan zajlik ez, hogyan kell becsomagolni, mit kell ráírni, mit kell mondani ha bemegyek a postára (kell-e mondani hogy mi van benne) és kb mennyi idő mire kiszállítják? Ha mondom hogy étel van benne akkor nem lehet azt kérni hogy hamarabb szállítsák ki?
Kérheted, hogy 1 nap alatt kézbesítsék, csak így pluszban kell fizetni.
Egyébként nem ajánlom, hogy élelmiszert küldj.
A posta nem túl megbízható, voltak vele gondjaink.
Postán nem lehet ilyesmit küldeni (gyanítom, hogy a szabályzatuk tiltja is). Hacsak nem gyomorrontást szeretnél intézni az illetőnek.
Ahogy a 2-es írja, inkább rendelj a célszemély városából. Én már rendeltem tortát ily módon táv-köszöntéshez.
Szia!
Nem lehet ilyent feladni. Alapvetően még az nap nem fogják kézbesíteni hanem másnap azaz azt is elsőbbségivel. Aznapra viszont megromlik az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!