Erről még nem hallottam, de a szöveget és a mellékletet elolvasva nem kételkedem abban, hogy nem romlik meg, hiszen 15 percig főzöd és ez elegendő a sterilizáláshoz. Viszont - alig lesz valamennyi leve és ha vízzel töltöd fel, akkor kapsz ízletes levet, elég jócskán.
2022. jan. 6. 19:09
2/7 anonim válasza:
Nálam a befőtthöz hozzátartozik az édes leve is, milyen jó azt meginni! :)
2022. jan. 6. 19:23
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, itt pont az a lényeg, hogy nincs semmi más az üvegben csak maga a gyümölcs. Csapvizet pedig minek befőzni? Ezt még meg lehetne fejelni azzal is, hogy megvákumozod még főzés előtt a befőttesüveget, csak ezt a csavaros fedelőekkel nem igazán lehet megtenni. Én nem tudom elképzelni hogy rácsavarás után még ki is vákumozódna, hiszen akkor hogyan volt rácsavarva? Az "amerikai", "Alis" kétrészes fedőkkel viszont meg lehet ezt csinálni, csak itthon nem lesz hozzá üveg.
2022. jan. 6. 21:29
4/7 anonim válasza:
Itt nem a csapvízben van a lényeg, hanem abban, hogy a csapvíz gazdagodik a gyümölcsből kapott színekkel, ízekkel.
Egyébként - kinek a papné, kinek a pap..., vagyis "Ízlések és pofonok -különbözőek".
2022. jan. 7. 07:58
5/7 anonim válasza:
Már hogyne működne.
Ajánlom Antal Vali oldalát, ő már évtizedek óta így rakja el a gyümölcsöt, sőt, cukor nélküli bodzaszörpöt is csinál.
2022. jan. 7. 08:50
6/7 anonim válasza:
5: jajjjjneeeeeeee....
antalvali egy híresnevezet kókler.... mindenhez IS értő "bionóm szakértő" - ami persze egy saját maga által kreált fogalom.
Igazi áltudományos bullshit, amiket terjeszt.
2022. jan. 7. 08:56
7/7 anonim válasza:
Jézusom, én a befőtt elrakási módszerét ajánlottam, semmi egyebet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!