Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Haverom szerint ennyi párizsi...

Haverom szerint ennyi párizsi 2 nap alatt ha elfogy sok?

Figyelt kérdés

Szerintem egyáltalán nem sok és inkább szemelyfuggo h kinek mi a sok de általánossagban nem sok..2 nap alatt mehettem ezt a 400g OS parizsit..reggeli és vacsora

Tehát az kb 200 g napjára.. kicsit felhuzott vele mert leszolja mennyit eszek hol ott én fizettem. Na de n2mis ez a lényeg.. szerintetek?

[link]

2021. dec. 25. 20:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sok, de minek szol bele??
2021. dec. 25. 21:35
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
(csak zarojelben szeretnem megjegyezni, hogy a kutyam napi 1 kg szinhust eszik meg) :)
2021. dec. 25. 21:36
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
Én ilyen mennyiségen 3 hétig is el tudnék lenni, ha nem többig. De ez én vagyok, te meg te vagy. Mindenkinek másak az étkezési szokásai. Lehet, hogy te sok párizsit eszel, de lehet, hogy a haverod pedig annyi tejet iszik, amit te sokallnál. Szóval ezen nem éri meg annyira fennakadni. Nekem pl. van olyan családtagom, aki egy étkezésre megeszik annyit, amennyit én egész nap alatt, és nem értem hogyan tud annyit enni, pedig aztán én se éheztetem magam, de ez van. Mindenki más és más.
2021. dec. 25. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:
80%

Hol lenne már sok, ne bohóckodjunk már, ez 10 deka alkalmanként, az lóf@sz, ennyi kaját a 3 dekás madaraknak szoktam kiszórni.

10 deka felvágott 1 étkezésre nem túl bőséges, nekem lehet, hogy kevés is lenne, mondjuk hogy átlagos.

2021. dec. 25. 22:02
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Étkezésenként 10dkg egyáltalán nem sok.
2021. dec. 26. 07:50
 16/27 anonim ***** válasza:
Étkezésenként 10dkg, az nálam kb. 4 nap, ha csak napi egyszer eszem párizsit
2021. dec. 26. 07:55
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

16-os! Tehát akkor étkezésenként 2, nagyon vékony szelet parizert eszel meg... Értjük.

(Pont van itthon egy 100 g-os védőgázas felvágott, ez a kis kiszerelésű. 4 szelet felvágott van benne!!!

Tehát 1 szeletet eszel ilyenből egyszerre... Ja, azt mondtam, hogy területre ugyan nagyobb, mint a parizerből egy szelet, de a vastagsága szerintem az 1 mm-t se éri el.

Vagy jó, mondjuk hogy érje el, de egyébként nem.

Tehát egyetlen 1 mm-nél vékonyabb, kb. tenyérnyi területű szelet az 2,5 deka. )

Nyilván akkor jó bőven eszel mellé még más dolgokból legalább 10-szer annyit, mivel az oldalra csak 16 évet betöltött személyek regisztrálhatnak, szóval ezek alapján kb. 2 héten belül éhen halnál, ha nem így lenne.

2021. dec. 26. 08:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
17. Miért, te szalámit szalámival eszel reggelire vagy vacsorára?
2021. dec. 26. 08:31
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

18, nem, de ha mondjuk egy felvágott dominál egy szendvicsen, (tehát másfajta húskészítményt, sajtokat, stb... nem eszem, csak a szokásos szendvics alapanyag, kenyér, zsemle, margarin, egy kis zöldség...)

Szóval ha 1 fajta felvágott adja a szendvics "karakterét" abból 10 deka körül simán rápakolok, mert az egy egészséges adag.

Megjegyzem pont ezért csinálják ezeket a védőgázas cuccokat is ilyenre, 99%-ban 7-12 deka körül mozog, mert átlagban az 1 adag.

Attól függően, ki mennyire nagy étkű, kb ez a 2 szélső érték.

Te azt mondod, hogy a minimumnak eszed az 1/3-át.

Nem kötekedni akarok, vagy bárkit meggyőzni, nyilván nem is lehet, de mondom, itt van előttem egy 2,5 dekás szelet... hát ez kb. annyi, mint ha nem is ennél semmit. Ha összegyűröm, konkrétan egy dobókocka méretűre össze tudom hajtani. Hát ennyit kár megvenni, meg rátenni egy szendvicsre, mert ez kb olyan, mint ha véletlenül ráesett volna valami.

Elhiszem én, hogy jelentős eltérések vannak kapacitásban, ki mennyit eszik, de azt be kell látnod, hogy a te mennyiséged az valami extrém szélsőségesen kevés.

Ja, és mondom ezt többek közt úgy is, hogy mellékesen nekem a szakmám is ez, más alapanyagokból is azért eléggé képben vagyok, miből mi 1 adag.

Ezt most nem nagyképűségből mondom, csak azért, hogy az én véleményem nem "csak egy" (értsd jól) vélemény, hanem nekem kötelezően a nagy átlag igényeit kell ismerni.

Lehet ettől eltérni egészséges keretek között, de mondjuk felvágottból ahogy pl. egy 12-15 deka fölötti mennyiség egy szélsőségesen sok, úgy 4-5 deka alatt, szélsőségesen kevés!

Ja, és nem szalámiról beszéltünk, hanem felvágottról!!!

Egy szalámi félének lényegesen kevesebb a víztartalma, így abból kevesebb is elég.

2021. dec. 26. 08:48
 20/27 anonim ***** válasza:
56%

"Ja, és mondom ezt többek közt úgy is, hogy mellékesen nekem a szakmám is ez, más alapanyagokból is azért eléggé képben vagyok, miből mi 1 adag."

Szerintem ez úgy van, hogy egy ételből valaki, valamikor megevett valamennyi akármit, és onnantól nemtől, súlytól egészségi állapottól függetlenül azt tekintjük egy adagnak.

2021. dec. 26. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!