Finom beiglit hol lehet kapni, ti hol és milyet vesztek? Lidl, Aldi, Coop...?
#19 Nem tudom mikor voltál gyerek, de a 80-as években lehetett kapni, annál régebbre gondolsz esetleg...
Köszönöm a válaszokat.
19-es vagyok.
Kb. a 80-as évekre gondoltam. Szerintem így a boltokban nem volt, mint most, legalábbis nem emlékszem rá. Vagy csak mi soha nem vettünk és azért furcsa nekem.
Akkor csak én nem tudtam róla.
Egyébként a munkatársam azt mondja, hogy a Lidlben finom és nem túl drága.
Tescos Ceres diósat vettünk végül, és valóban finom. Meglepően finom.
Azt hiszem tavaly vettünk ugyancsak a Tescoban olyat, amit ki kellett dobni, annyira ehetetlen volt.
24: erősen szubjektív dolog, hogy kinek mi ízlik, mi a finom....
Az ár szintén abszolút az! Kinek mi a drága...
26-os!
Egyértelmű, azért is írtam azt, hogy a munkatársam szerint.
Nekem az ízlik legjobban, amit mi készítünk otthon. De ettem már másnál otthon készítettet és volt olyan ami kifejezetten nem ízlett.
27: nyilván, ha ismered a munkatársad ízlését, és megbízol benne, akkor lehet a véleménye egy támpont.
De azért, valljuk be, sajnos rengeteg az olyan ember, akiknek a zacskós leves a gourmet kaja, az ínyencség netovábbjA... :-DDDD Na az ilyenek véleményére kevésbé lehet adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!