Valahol kapható még ez a bagett melegszendvics?
Figyelt kérdés
Utoljára kb. 7 éve ehettem, isteni finom volt (de most leszögezem hogy tényleg kegyetlenül jó...).
Sajnos a mai napig nem találom a Lidl polcain, csak koppintásokat, pl. Toppo Baguette, ami csak kinézetben közelíti meg, de még abban sem, mert van rajtuk paprika.
Magyarul a jó eltűnt és helyébe a rossz lépett.
Mit meg nem adnék azért az ízélményért, ha újra átélhetném.
2021. okt. 4. 16:34
1/13 anonim válasza:
Most, hogy írod, tényleg finom volt.
2/13 anonim válasza:
Ez a fokhagymás meg zöldfűszeres, amire gondolsz?
3/13 A kérdező kommentje:
Talán de nem biztos. Nagyon rég ettem már. Viszont ami biztos hogy volt rajta sajt, és valami írtó fantasztikus szósz. Volt sajtos + gombás ízesítésű (gombát sose szerettem ahhoz képest mindig megettem az utóbbi ízt is).
Arra sem emlékszek hogy sonkás létezett se.
A Toppo Baguette-re nagyon hasonlít, de mégse az. Abszolút nem.
2021. okt. 4. 17:09
4/13 A kérdező kommentje:
Mármint ízileg.
2021. okt. 4. 17:10
5/13 anonim válasza:
2 szerintem nem. Én is egyből arra gondoltam de ahogy rákerestem erre a toppo baguettre az nem olyan. Viszont olyasmi van a tescoban de az nem finom
6/13 anonim válasza:
Arra a mirelitre gondolsz? Biztosan létezik mert olyan 2 éve ettem olyat nem ritkán.
7/13 A kérdező kommentje:
Sok mirelit van. Amit látok a Lidl-be csak a a töltött (nem erre gondolok) + ami nagyon hasonlít rá, csak ízileg nem. (egyébként nem mivel ezen a Lidl-s brand márkáson már a sonkást is telepakolták gombával és már a Toppo-t se találom.)
2021. okt. 5. 09:23
8/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen ezt nem lehet leírni. Brutál finom volt.
2021. okt. 5. 09:24
9/13 anonim válasza:
Tudom mire gondolaz asszem. Ilyen félbevágott baguettek amiken paradicsomszósz-szerūség szokott lenni. Nap mint nap látok ilyet a Pennyben,ott nézd meg.
10/13 anonim válasza:
Én a sparban szoktam látni ilyesmit. Próbáld ki azt ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!