Milyen melegszendvics jobb szerintetek? Amelyknek van teteje is vagy a régi módi aminek nincs teteje?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 12:43
1/13 anonim válasza:
Én jobban szeretem a tető nélkülit, sajttal.
2/13 anonim válasza:
Nekem túl sok a kenyér, ha a tetején is az van. Az igazi melegszendvicsnek sajt legyen a tetején.
3/13 anonim válasza:
A hagyományos, tető nélküli az verhetetlen a maga műfajában.
Viszont, ami toast kenyérből készül, egy ilyenben:
az is piszok jó tud lenni, csak teljesen más.
4/13 anonim válasza:
A retrót imádom én is, a toast annyira nem kedvenc
5/13 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem, de teljesen más élmény. A toast-ba pl. nem tennék semmiféle melegszendvicskrémet, csak sajtot és még amit akarok mellé (tonhalkonzervvel és sonkával szeretem a legjobban), a klasszikushoz viszont mindig készítek vagy hazait vagy lengyel "zapiekanka" mintára.
6/13 Boja2 válasza:
Én jobban szeretem aminek teteje van, mivel ahoz szoktam hozzá. Nem nagyon ettem a régimodit csak párszor. De objektíven tekintve mind kettö jó, és csak preferncia kérdése az egész.
7/13 anonim válasza:
Szerintem mind a ketto tok jo. Ha van kedvem pepecselni a retro melegszendvicskrem elkeszitesevel es van is akkora tarsasag, hogy elfogyjon minden, akkor szivesen keszitem - ellenben ha csak magam vagyok es bekapnek egy szendrot, akkor siman jo a toast.
8/13 anonim válasza:
Imádom mindkettőt, de nekem tető nélkül jobb
9/13 anonim válasza:
Az amit kulturáltan lehet enni és NINCS rajta az a szar piros arany.
10/13 anonim válasza:
Én is szeretem a toast-os (tetős) változatot, de olyan hagymányost, aminél pont jól sikerült megválasztani a kenyér fajtáját, a feltétet, a sajtot, és sütés is pont jól összejön, az már-már szaftos, azt sokkal jobb ízűen eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!