Az alap kérdésre válaszolok. Tescoban szoktam vásárolni, mert csak ott van önkiszolgáló pult, ezáltal nem kell semmilyen kontaktusba kerülnöm emberekkel. Az árakat nem szoktam figyelni, nekem ez fontosabb.
2021. dec. 2. 14:51
12/22 anonim válasza:
Interspárban és Lidlben szoktam legtöbbször, mi hol olcsóbb. Húst inkább Lidlben szoktam venni, mert ott legalább jól hűtik és nem büdös mint az Interspárban.
2021. dec. 2. 15:26
13/22 anonim válasza:
Penny
2021. dec. 2. 15:42
14/22 anonim válasza:
Nagyjából egyformák. Ha nincs akció, akkor drága, ha van akció, akkor olcsó.
Egyetlen kizáró ok van, ha nincs rendes fagyasztód: aldi. Nekik csak a 1,5 kilós kiszerelés van jó áron.
2021. dec. 2. 16:00
15/22 anonim válasza:
Nálunk a Lidl messze van,a Tesco még messzebb,Auchan egyáltalán nincs is a városunkban,a Spar 2 percre van tőlünk,így oda járunk vásárolni.
2021. dec. 2. 17:38
16/22 anonim válasza:
Árak alapján a sorrend (nem feltétlenül hús, hanem általában) tapasztalatom szerint (olcsóbb < drágább):
Lidl < Auchan = Spar < Tesco
Húsáru minősége és választék:
Interspar > Lidl = Spar > Auchan > Tesco
2021. dec. 2. 17:44
17/22 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy melyik olcsóbb. Van olyan termék ami egyikben olcsóbb, van ami a másikban, az akciós termékeről nem is beszélve. Csináltak is erről egy összehasonlító tesztet, ha jól emlékszem boltonként kb 30.000 ft értékben vásároltak általános dolgokat. Akciós terméket direkt nem vettek. A Lidl, Aldi, Penny volt a legolcsóbb, de csak pár száz forint különbség volt. Nem tudom melyik lett a legdrágább, de az sem sokkal volt több.
2021. dec. 2. 20:51
18/22 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen nagy boltokba járni, húst általában húsboltban szoktam venni ha épp nagyobb mennyiséget akarok, kis mennyiségnél meg simán ABC-ben.
2021. dec. 3. 01:58
19/22 anonim válasza:
Elég minimális különbség van a hasonló elhelyezkedésű nagyok között árakban. Nyilván csak akkor fair az összehasonlítás, ha a Huszár utcai Aldit nem egy Kisvárda melletti Tescoval vetjük össze.
Engem ezek közül legkevésbé az Aldi idegesít, igy oda szoktam járni, az árakat nem különösebben nézegetem.
2021. dec. 3. 05:56
20/22 anonim válasza:
Egyetértek a #17-essel.
Egy csomó alap dolog ára kb. fillérre megegyezik az Aldiban és Lidl-ben. (ebbe a kettőbe járok leggyakrabban, egymással szemben vannak itt a közelben)
Amúgy meg tényleg az van, hogy az akciók függvényében mit hol veszek meg...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!