Mit csináljak mogyoróvajból?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem mogyoróvajat, csakhogy kipróbálhassam a tipikus mogyoróvajas lekváros szendvicset. De nagyon nem ízlik. Ne értsetek félre, tudtam hogy sós ize van, de nekem nem finom. Esetleg tudnátok olyan ételeket mondani amibe el tudom használni és nem annyira íz meghatározó? Nem szeretném kidobni mert nem volt olcsó. Válaszokat előre is köszönöm ;)2021. nov. 25. 12:29
11/11 anonim válasza:
Igen, ez így van, csak most nem a mogyorokremrol beszélunk, hanem a mogyorovajrol.
A mogyorovaj lényegében nem más, mint krémesre darált földi mogyoró (meg némi cukor, só).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!