Miért lehet a spanyol sóban dextróz? Azt nem írja, hogy mennyi, de az összetevők nátrium klorid, dextróz, kálium jodid és még valami, hogy ne álljon össze.
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 15:52
1/3 anonim válasza:
Dextróz az cukor, de nem tudom minek van a sóban
2/3 A kérdező kommentje:
Én se, azért kérdezem.
2021. nov. 18. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!