Mennyire biztonságos a járvány idején olasz vagy spanyol paradicsomot stb. fogyasztani?
Veszel a pékségben zsemlét?
A valószínüsége, hogy vírus van egy ételen a legnagyobb a pékséböl hozott termékenél.
Hát... most a legutóbbi agyrém az, hogy ezeket is meg kell mosni szappanos vízzel. Vagy bármilyen más zsírt oldó szerrel, de asszem még a szappan a legkevésbé veszélyes az emberre.
Szóval azt olvastam minap, hogy élelmiszereken elég sokáig megmarad ez a szar.
Egyébként a pékárura reagálva:
Egyre több helyen van már nem csak a kenyér, de a kifli, zsemle is 4,5,6-osával csomagolva, szóval ez a kockázat így gyakorlatilag nullával egyenlő.
Tekintve, hogy a péküzemben nem kerülhet rá vírus. Csak a vevők tudnák összetapogatni.
Az igaz, hogy nincs minden becsomagolva, de hát olyat kell venni, amin van csomagolás. " Nehéz idők, nehéz döntéseket szülnek. "
"Tekintve, hogy a péküzemben nem kerülhet rá vírus."
Ugyan miért ne kerülhetne ott rá a vírus? Ott is emberek dolgoznak és akinek még nincsenek tünetei, az még fertözhet meg terjesztheti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!