A Dunapandában lehet kapni Japán KitKat-eket?
Abszolút nem vagyok édesszájú, ezért nem nézem, viszont gyakran járok más termékekért (pl tészták, félkész fagyasztott cumók, szeletelt húsok, fűszerek), és szoktam látni különféle színű kitketeket -de meg nem mondom neked, hogy az most sakurás, machás vagy csak sima. Pocky viszont egészen biztosan lesz több ízben.
Én nem tartom drágának, de drágább mint a sarki spar.
"Úgy értem hogy arányosan sokkal drágább ott egy xy Koreai csoki mint mondjuk egy Sparban egy szelet Milka?"
Ugye viccelsz?
Főleg csomagokat igen. Még a Rákóczi téri kínai szupermarketben is van. Jó drága, ha jól emlékszem a 144g-os, 12-es mini csomag 3000 volt.
De rendelni is tudsz:
Elnézést az off-ért, de nem semmi amit a Pandafood csinál. 3000-3500 Ft egy csomag Kit-katért kész rablás...
Tudom, hogy ezeket az ízeket csak Japánban árulják és, hogy senki nem fog csak ezért Japánba utazni. De ezeket Japánban szinte bármelyik szupermarketben meg lehet venni és kb 200-250 jen (árfolyam függő, de olyan 6-700 Ft) egy csomag. 6x-os áron adni, nem kevés pofa kell hozzá.
Szerintem jobban jársz ha megpróbálsz Amazonon körülnézni, hátha ott normálisabb áron be tudod szerezni.
Azt hozzá szeretném tenni, hogy ha nem átváltásban számolsz, akkor 1000yen bolti értéke (ha vásárolgatsz) az durván 1000forinttal egyezik meg. Tehát lényegében mintha 200-250 forintért vennél milkát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!