Melyik a kedvenc japán csokitok?
Figyelt kérdés
Mit ajánlotok?2021. jún. 27. 20:28
2/7 anonim válasza:
Én nem igazán bírom az ázsiai ízvilágot, úgyhogy nekem a Pocky csokis rudak. Pedig lelkesen vásároltam a Sakuraco-tól is komplett csomagokat, de nem ízlenek nekem sajnos, ezért maradok az európai ízléshez is közel álló dolgoknál.
3/7 anonim válasza:
A kolléganőm járt Tokióban egyszer és ő hozott nekem egy bonbont, Tsuwamono volt a neve, a doboza még mindig megvan mert nagyon szép. Nagyon finom is volt.
4/7 anonim válasza:
Nem csoki, de, amit a japánoknak gyártanak cola ízű pez cukor nagyon finom. Sokkal puhább és omlósabb, mint, amit nekünk európaiaknak gyártanak.
6/7 anonim válasza:
Apollo, meji különféle táblás csokiai is finomak. De a meji nagyon jókat csinál, apollot is ők gyártyák. Persze a közismert pokky-t is szeretem, de apollo a favourite.
7/7 anonim válasza:
6-os Meijiből én a puddingjaikat imádom nagyon. Meg mondjuk bármi mást is, mert nagyon jó márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!