Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Csirkemáj megsütve miért...

A Csirkemáj megsütve miért lett sárgás?

Figyelt kérdés
Nem lett hozzáadva olyan fűszer. Ehető így?
2021. nov. 14. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
kisült belőle a zsír, nem baj jó az
2021. nov. 14. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó!
2021. nov. 14. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. nov. 14. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lett keserű akkor csak ilyen a színe.
2021. nov. 14. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!