A Csirkemáj megsütve miért lett sárgás?
Figyelt kérdés
Nem lett hozzáadva olyan fűszer. Ehető így?2021. nov. 14. 15:25
1/4 anonim válasza:
kisült belőle a zsír, nem baj jó az
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. nov. 14. 17:08
4/4 anonim válasza:
Ha nem lett keserű akkor csak ilyen a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!