Melyik kapszulàs kávèfőzőt èrdemes megvenni?
Kb kèt ève vettem egy manuàlis expresszort, eleinte jò volt de aztàn valahogy "meguntam" .
Szàmomra tùl erős kávè íze van:)) tudom, furàn hangzik, de nem bírom a keserű kàvè ízt, illetve a tej habozòval is mindig gond akad.
Barátnőimnek ilyen kapszulàs van, mindig isteni a kávè amit náluk iszom.
Karàcsonyra meglepnèm magam egyel, viszont nem nagyon èrtek hozzájuk. Azt tudom, hogy van több fèle, ès nem talál egyik kapszula a màsikba.
Melyikből van több vàlasztèk,melyiket ajànlanátok? Ez egèszsègtelenebb,mint a sima vàltozat?
"Barátnőimnek ilyen kapszulàs van, mindig isteni a kávè amit náluk iszom."
Nem lenne egyszerűbb azokat a barátnőidet megkérdezni, ahol "isteni" kávét iszol?
De kettőnek van kèt fèle, a többihez egyik sem èrt.
Egyik Tassimos, de ő meg csak nagy bevàsàrlòközpontban talàl hozzá kapszulát ami elèg messze van.
Bocsi hogy kèrdezek😁
Akkor valaki tudna segíteni?
A nespressonak meg talán a dolce gustonak is nagy előnye, hogy lehet hozzájuk újratölthető kapszulát venni. Mert azért ha minden kávéivásodhoz veszel egy eredeti kapszulát, akkor az nagyon drága (de ebben mindegy is, hogy melyik márka, mindegyik kapszula drága, ha az eszpresszógéppel vagy a kotyogóssal hasonlítod össze).
Az újratölthetőt meg szinte akárhányszor újra töltheted, akármelyik darált kávéval. Az újrakapszulákat természetesen ne az eredeti márkagyártónál keresd, nekik nem érné meg azt forgalmazni, hiszen a nagy pénzt a kapszuláikkal keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!