Milyen tejet használjak a kapszulás kávéfőzőhöz, hogy olyan tejhabot adjon, mint ami a kávézókban van?
Figyelt kérdés
Vagy ott még raknak valamit a tejbe? Pl. cukrot, vagy tejszínt?2021. aug. 24. 13:31
1/7 anonim válasza:
Minél zsírosabb egy tej, annál könnyebben habosítható.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem az állagáról, hanem az ízéről van szó. A kávézókban a tejhab sokkal jobb ízű
2021. aug. 24. 14:00
3/7 anonim válasza:
Minél zsírosabb a tej, annál teltebb íze van.
4/7 anonim válasza:
"állagáról, hanem az ízéről"
Pontosan arról írnak.
Minél teltebb zsirosabb az állaga annál ízesebb.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne a kávéfőzővel habosíts, mert az otthoni gépek erre többnyire alkalmatlanok. A gőzkar csak felvizesíti a tejet és ezért lesz furcsa, "semmilyen" íze. A hiba nem a tejben van, és a zsíros tej sem lesz megoldás. Ebben a cikkben találsz jó megoldásokat az otthoni tejhabosításra:
6/7 A kérdező kommentje:
Tchibo kapszulás kávéfőzőről van szó, nincs gőzkar, van egy tejtartálya, amibe bele kell rakni a tejet, és úgy csinálja a tejhabot
2021. aug. 24. 16:51
7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam 3,5%-os tejjel, azzal ténleg jobb. Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 25. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!