Avokádóban barna szálak, mitől lehetnek?
Figyelt kérdés
Máskor is tapasztaltam már ilyet, akkor sok volt, ezért kidobtam. Ha csak néhány barna szál van az avokádóban, de egyébként jó ízű, akkor ehető?2021. okt. 31. 18:04
1/3 anonim válasza:
Attól nincs baja az egyfajta gomba, de teljesen ártalmatlan és nincs tőle rossz íze, csak nem olyan esztétikus.
2/3 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, sőt még egészségesebb ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Csináltam belőle avokádó krémet, valóban nem lett tőle semmi bajom, és nem volt rossz. Viszont a maradék másnapra nagyon sötét zöld lett a felszínén, ahhoz már nem volt gusztusom, kidobtam.
2021. nov. 2. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!