A Tesco TV-reklámban hirdeti, hogy 900 forint/kg a sajt jelenleg akcióban. Ha másra nem is, pizzára, melegszendvicsre jó lehet? Ha esetleg valaki már vett, mi a tapasztalata?
na valami kispénzű proli máris lepontozott...
vegyek neked normális sajtot? :D
Itt az újság: [link]
Az elején van Riska, a 10. oldalon meg füstölt edámi. Utóbbi kilója 1699 Ft.
A Tesco YouTube-csatornáján elvileg minden reklám fent van. Hát ezt találtam:
A Riskáról van szó, ami egy fél sajt, és 979 Ft. Anyukád a 700 grammot nézte egy kilónak. Tehát 1399 Ft/kg.
Rejtély megoldva :D
Én írtam korábban az akciós újság/online bevásárlós választ. Ugyanezt a Riskát találtam akkor, amit a 13-as ír. Valóban, egy egész kerül annyiba, csak az egész 700 gramm.
Nem gondoltam, hogy valakit tényleg be lehet ugratni ezekkel a reklámokkal.
Igazatok van. Bátyám ma ment bevásárolni neki, és valóban 700 gramm. Köszi a fáradozást, hogy utána néztetek.
11.-nek: Az a proli nem én voltam, csak hogy tudd. Ha ritkán kiírok egy kérdést, sosem pontozok lefelé, még ha baromságot írnak a kérdésem alá, akkor sem. Nem kell a könyöradományod. Miért feltételezed? Bár az ilyen vissza se néz ide, kár volt koptatnom az ujjaim.
Többieknek tényleg köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!