Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet káros, ha minden nap...

Lehet káros, ha minden nap brokkolit vagy eszek? Minden féle módon vagy nyersen elkészítve imádom ezeket.

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem okoz panaszt, akkor gondolom nem káros. Sok embert puffaszt a brokkoli.
2021. okt. 20. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Nekem van egy elméletem, persze lehet vele vitatkozni.

Én úgy gondolom, hogy ha valaki kíván egy ételt, akkor az azért van, mert szüksége van rá a szervezetének.Természetesen csak friss élelmiszerekre gondolok, nem pedig feldolgozott élelmiszerekre.

Tehát ha bizonyos fajta gyümölcsöt, zöldséget, húst akarsz enni, az azért van, mert épp az hiányzik a szervezetednek.Majd ha megunod, nem kívánod, akkor nem eszed egy darabig.

Nekem mindig ilyen kaja fázisaim vannak, időszakok, mikor egy bizonyos ételből akarok enni naponta.

Van, hogy ez bizonyos fajta hús, hal, máj, van, hogy egy gyümölcs, egy zöldség.Ha eleget ettem belőle, akkor 1-2 hét és jön más amit kívánok.Eszerint valtogatom mit eszek.

2021. okt. 20. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Semmi bajod sem lesz töle, nyugodtan egyed.

A brokkoli meg karfiol (szerintem az maradt ki a kérdésben) rengeteg magnéziumot, káliumot tartalmaz, ha ennyire kivánod, akkor feltehetöen ezekre van szükséged, pl, mert többet mozogsz, sportolsz, izzadsz vagy csak egyszerüen megnött a szervezeted igénye.

2021. okt. 20. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Elkezdtem figyelni arra, hogy mit eszek. Idáig nem nagyon ettem semmi zöldséget gyümölcsöt.
2021. okt. 20. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!