Egyszerűen megcsinálható szendvics ötletek?
Figyelt kérdés
Bármi jöhet, csak finom legyen.:)2021. okt. 18. 17:13
2/9 A kérdező kommentje:
1.ennél kicsit ötletesebbre gondoltam :)
2021. okt. 18. 17:33
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Tojaskrem
Sajtos majpnezes
Sonkas sajtos
Szalamis sajtos ketchupos
Majkremes
Porkoltszaftos
Pecsenyezsiros
Fasirtos
6/9 anonim válasza:
Gasztrohobbin láttam olyan szendvicseket, hogy csinálsz egy rántottát vagyis omlettet, az egyik negyedébe raksz sonkát, azt rahajtod a következő negyedrea oda raksz paradicsomot, a következőre sajtot , az utolsóra Majonéz, saláta. Így egy szendvicset kapsz.
Nem biztos hogy érthető igy. Kb ilyen
7/9 anonim válasza:
Két, ujjnyi vastag szelet kenyér, sonka, reszelt cheddar és trappista sajtok, és vaj a kenyérszeletek minden oldalára. Ezt serpenyőben megsütöd, és már kész is az egyszerű, de isteni melegszendvics. Persze tehetsz bele még apróra vágott hagymát, paprikát is, de a zsírosabb dolgokat (szalámi, szalonna, kolbász) kerüld, a paradicsomot, uborkát pedig inkább mellé fogyaszd.
9/9 anonim válasza:
kifli vagy zsömle közé ketchup, majonéz (én vajat nem szoktam, de ki hogy) csirkemell sonka vagy pedig befűszerezett csirkemell csíkok ami amúgy hamar megvan és még mehet bele mindenféle zöldség amit szeretsz c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!