Akácmézet mire használjátok?
Figyelt kérdés
Rákaptama mézes-vajas pirítósra, de nem olyan finom az akácmézzel. Mi az az ételamibe pont az akác illik legjobban?2021. okt. 15. 11:35
11/16 anonim válasza:
Mindig mézzel iszom a kávét.
Mint az olasz melange.
De bármilyen italba, ami édes, simán mézet teszek: tea, limonádé, forró csoki
Vagy bármilyen más desszert, édesség: tejbegríz, vagy a mákos metéltet egyenes imádom mézzel.
12/16 anonim válasza:
Kamillateába nagyon jó, pudingot gyakran készítek, abba is szoktam rakni és feldobja, jobb, mint a vanilliacukor, kávéba is szoktam rakni. Sokmindenre lehet. Kenyérre is, de ha nem jön be, akkor válassz más fajta mézet. :)
13/16 anonim válasza:
#8: Méhészektől, pl piacon. Én a napraforgót, a hársat, és a repcét szeretem. Illetve a vegyes virágmézet. A dohányt kóstolt, nekem nem jött be. Az akác nekem sosem volt favorit. Édesköménnyel viszont még sosem találkoztam, vagy csak elkerülte a figyelmemet.
14/16 anonim válasza:
Én teába és sütéshez-főzéshez használom.
15/16 anonim válasza:
#8#
Van több féle méz, pl akác, hárs, repce, napraforgó, vegyes virág, stb, de a méhészek egész jó ízkombinációkat is "kreálnak" a mézek ízesítésére, ami nem csalás, sőt a készítő kreativitásától függően értékes ízvilágú mézek lehetnek azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!