Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehetséges hogy egy sima zöld...

Lehetséges hogy egy sima zöld erőspaprika ilyen erős legyen?

Figyelt kérdés
Van olyan hogy egy bizonyos paprika egy példánya sokszorosan erősebb mint az átlag? Csak mert rendeltem egy magyaros pizzát, megszokott helyről, és kinézetre semmi érdekes nem volt, de a paprika annyira erős volt, hogy 1 liter vízzel alig tudtam megenni. Ettem már jalapenho-t, esküszöm hogy ehez képest nem is volt csípős.

2021. okt. 5. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehetséges
2021. okt. 5. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
De jo arc vagy :F
2021. okt. 5. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A víz csak ront rajta. Tejet igyál
2021. okt. 6. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lepett már meg engem is sima hegyes erős....
2021. okt. 6. 06:10
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Mivel a jalapeno egyáltalán nem erős, így persze lehet, hogy egy-egy hegyes erős túltesz az "átlagán", főleg a boltiknak.

Természetesen előfordul az ilyen, a hegyes erősnél különösen jellemző, hogy lehet akár pritaminszerűen gyenge, vagy jóval erősebb is.

2021. okt. 6. 08:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy a jalapenho közel sem a legerősebb, de papíron sokkal durvább mint a sima erőspaprika
2021. okt. 6. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A "hegyes erős" egy kapszaicin oroszrulett. Valamelyik semennyire nem csíp,de tényleg 0 mint a kápia pl. Valamelyik meg még a komolyabb chilikkel is versenybe szállhat olyan erős,bár ez a 2 véglet elég ritka. Az átlagos,az olyan jalapeno erősségű.
2021. dec. 6. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!