Gyümölcs vagy csoki? Melyiket szeretitek jobban? És miért?
Figyelt kérdés
Tegyük félre hogy melyik az egészségesebb! Csupán az íze alapján, melyiket szeretitek jobban?2021. szept. 13. 17:08
1/16 anonim válasza:
Csoki. Bár attól is függ, melyik gyümölcs és milyen csoki, illetve milyen minőségű a gyümölcs. De ha mindegyikből kedvenc fajta, jó minőségű, akkor csoki.
2/16 A kérdező kommentje:
Mindegyikből kedvenc és jó minőségű :)
Esetleg írhatnátok márkát illetve gyümölcsfajtát is.
2021. szept. 13. 17:30
3/16 anonim válasza:
Gyümölcs. Abból sokat meg tudok enni, csokitól hamar rosszul leszek
4/16 anonim válasza:
Gyümölcs. A csokiból pár falat és már be is sokallok meg utána rossz a gyomrom tőle.
6/16 anonim válasza:
Csoki. De tény, hogy gyümölcsből többet meg tudok enni rosszullét nélkül. Szóval akkor először egy kis csoki, aztán sok gyümölcs :-) Az őszibarack a kedvencem.
8/16 anonim válasza:
Gyümölcs, a csokit nem igazán szeretem.
9/16 anonim válasza:
Csoki. Gyümölcsöket nem szeretem. Csokiból Cote D'Or BonbonBloc puur
10/16 anonim válasza:
1-es vagyok. Csokiból kedvenceim a marcipános ritter sport, a kávés-tejszínes merci, a lindt étcsokik.
Gyümölcsből az áfonya a kedvencem, de szinte mindegyiket szeretem pl. málna, cseresznye, barack, eper, banán, alma, körte, narancs, kivi...
A dinnyét meg a szőlőt kevésbé, de azt is megeszem.
Minden nap eszem gyümölcsöt is meg csokit is, de mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!