Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Heinz exotikus gyümölcsszószt...

Heinz exotikus gyümölcsszószt szeretitek? Vajon milyen fűszerek vannak benne?

Figyelt kérdés

A Heinz gyárt egy isteni szószt, egész pontosan erre gondolok:

[link]

Nem olcsó, és azon gondolkodtam, hogyan tudnék legalább hasonlót itthon készíteni.

Címkéje szerint: ananász, alma, hagyma, pirospaprika, cukor, víz, keményítő, gyömbér, és a fűszerek. De milyenek? Nem igazán jövök rá, édes-savanyú-enyhén csípős. Karibi konyha vajon milyen fűszereket használ?

2021. febr. 5. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
curry van benne szerinte, ami a legmarkánsabb...
2021. febr. 5. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szerinteM

Amúgy én is nagyon szeretem. .)

2021. febr. 5. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt ennyivel több minden van felsorolva:

"sugar, water, brandy vinegar*, pineapple 11%, red bell pepper 5%, apples, onions, modified starch, salt, sunflower oil , spices (contains mustard), ginger 1,1%, yolk, spice and herbal extracts (contains celery), thickener (xanthan, guar flour), flavour (contains milk, celery), colorant (beta caroten)"

A fűszerek itt sincsenek részletezve, csak azt hogy növényi kivonatokat, zellert is tartalmaz.

2021. febr. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!