Van édes pizza?
Figyelt kérdés
Egyszer ettem édes kebabot, amiben sok gyümölcs volt.2021. szept. 12. 20:43
11/21 anonim válasza:
szerintem rohadt jó választ adtam (10)
12/21 anonim válasza:
Hawaii pizza. Az ananász édes 🤪
13/21 Kalman.Mikorka válasza:
Csokipizza. Egyszer vettem, megszerettem. Mostanában hiába keresem, sehol se találok.
14/21 anonim válasza:
Yall are sick. Ezért még meg is ölnének itáliában.
15/21 anonim válasza:
A Pizza Dellarossoban van olyandess
17/21 anonim válasza:
A Pizza Dellarosso-ban van olyan desszert, hogy hajtott pizza, amibe nutellát, mogyorót és mascarponét raknak. Nagyon ízlett, ettem többször is! Nem normál pizzatésztája van, hanem édesebb.
15-ös voltam, csak az előbb telóról akartam bepötyögni ezt:)
14-es: az olaszok nem ezt mondanák, hanem hogy sei matto:) De kit érdekel, ha finom?
18/21 anonim válasza:
Nincs, mivel a pizza alapjában véve is sós jellegű. Persze vannak éttermek, akik pizzának gúnyolják azt, mikor feltétként például epret vagy Nutellát tesznek rá, de annak már semmi köze a pizzához.
Nincs bajom azzal ha valaki szereti, csak ne nevezzük annak ami nem lehet.
20/21 anonim válasza:
Nutellás-banánosat láttam már, jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!