Alpro szója tej meddig áll el hűtés nélkül?
#9 még jó hogy sok a víz benne, különben egy massza lenne. fel kell higítani hogy folyékony legyen
és de, tej, mert azt helyettesíti. így a leggyorsabb átadni az információt. az x ital elnevezésről nem fog egyből leesni, milyen ital. szörp? joghurt? ivólé? ízesített víz? tudja a franc, az ital ezek közül bármelyiket jelentheti. magában kell inni vagy lehet keverni valamivel? melegíthető vagy hidegen fogyasztandó? tehetem kávéba? főzhetek vele? az ital szóból ezek nem derülnek ki.
11-es, viszont a boltban már MANDULA ITAL, RIZS ITAL, SZÓJA ITAL, stb. van ráírva a dobozra. NEM PEDIG TEJ! Plusz a tejektől külön kell tárolni őket. Szóval ezzel ellent is mondtál önmagadnak. XD
Amúgy a pár % növény miatt nem hiszem, hogy massza lenne az egész. XD
#12 én Angliában élek, itt tej van rájukírva, és a rendes tejek mellett vannak közvetlenül.
"Amúgy a pár % növény miatt nem hiszem, hogy massza lenne az egész. XD"
hihi ikszdé. erre reagáltam: "A mandulaitalban konkrétan 3,5% (!) mandula van. A többi víz" ha több % szárazanyagot akarsz benne akkor az egész egy massza lesz amit vagy tudsz önteni vagy nem. fel KELL hígítani, hogy folyékony legyen. de látom a szövegértés nem az erősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!