Ez miért lehet az ilyen babtól?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy azt vettem észre magamon, hogy ha konzerves babot eszek, attól tényleg sokkal többet és büdösebbeket fingok, mint ha simán szárazan venném meg a babot, és én készíteném el teljesen.
Miért lehet ez?
Szeretem nagyon a babot, csak sajnos nem mindig akarok órák hosszáig főzni, ezért ilyen szempontból a konzerv praktikusabbnak tűnik, viszont az ilyen hatása miatt sajnos nem nagyon szeretem fogyasztani.
2021. aug. 29. 22:26
1/5 anonim válasza:
alul edd meg, és akkor felül fog jönni a büfi
2/5 anonim válasza:
A konzervbab nem azonos a boltban vagy piacon vett szemesbabbal, az eltérő babfajták emészthetősége is eltérő.
3/5 anonim válasza:
Főzés előtt aztasd be a babot, akar egy éjszakára, így nem kell annyit főzni.
4/5 anonim válasza:
azt írták olvastam hogy a szárazbabot előtte beáztató vizet öntsük le és másikban tegyük fel főni mert ezzel a gázosító dolgokat csökkentjük (rohadt rossz megfogalmazás, de ez volt a lényege) míg a konzervbabbal nem foglalkoznak ennyit ipari feldolgozás során én erre tippelek
5/5 anonim válasza:
A konzerves cuccoknál csak az elállóságra figyelnek a mellékhatások tökmindeggyek a számukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!