Miért lesz penészes rövid időn belül kb minden a hütőmbe?
Figyelt kérdés
Egy éves vadi új Gorenje no frosz hütőm van és egyszerűen ha kibontok valamit mondjuk egy felvágottat vagy visszazárható vajkrémet pár napon belül penészes lesz! Nagyon idegesít folyamatosan dobhatom ki a kajákat! Soha nem volt még ilyen tapasztalatom csak amióta ez a hütőm van és nem értem hogy mitől van ez.2021. júl. 27. 23:30
1/14 anonim válasza:
Penészgomba lakik benne. Ki kell takarítani: Domestos, ecet (csak ne egyszerre.)
3/14 anonim válasza:
Nem szabad beleenni az ételbe. Ha belekóstolsz, azzal a kanállal nem szabad mégegyszer belekanalazni, pl tejföl, lekvár, stb. És igen, ki kell fertőtleníteni, én Sanytollal szoktam.
4/14 A kérdező kommentje:
Hetente van kifertotlenitve nem ez a gond. Illetve senki nem eszik bele semmibe tiszta kessel nyulunk bele es nincs telemorzsazva. Egy felvagottba nem is lehet beleenni… Ezt ugy kell elkepzelni hogy pl a vaj soha nem peneszedik be es ezt hasznaljuk a legtobbszor. De a vajkrem ha egyszer is kentunk belole is visszazarjuk ugyanugy peneszesedik sajt, sonka, reszelt parmezan a zart zacskojaban szinten.
Nem a higeniaval van a problema olyan mintha a hutovel nem lenne oke valami.. eloszor azthittem hogy az ECO mod de atallitottam es a helyzet valtozatlan. A pontos fokot nem tudom de hideg van benne amilyennek lennie kell.
2021. júl. 28. 00:39
5/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent ez azota van amiota megvettuk.Teljesen be volt csomagolva igy is lehetseges hogy valahol bele koltozott a peneszgomba? A huto teljesen tiszta minden heten kipakolok es atfertotlenitem az egeszet. A paradicsom is sokkal hamarabb lesz penészes.. Nekem tenyleg olyan mintha valami nem mukodne jol a hutovel. Az regi huto sosem csinalt ilyet nekem ez nagyon fura hogy egy tobb szaz ezres vadi uj huto ezt produkalja.
2021. júl. 28. 00:44
6/14 A kérdező kommentje:
Remelem lesz valakinek hasonlo tapasztalata aki ra jott hogy ez mitol van. :/
2021. júl. 28. 00:46
7/14 A kérdező kommentje:
Ha latszolag sehol nem latszik a penesz hol kell megnezni alaposabban? Az a kis kerek nyilas alul lehet a ludas? Azt hogyan kell ki takaritani? Fulpiszkaloval bele nyultam de nem volt koszos.
2021. júl. 28. 00:51
8/14 anonim válasza:
Ebben a melegben feltettem maximumra. Úgy van benne +4 fok és nem penészes. Amúgy igen nekem is.
9/14 anonim válasza:
10/14 A kérdező kommentje:
Feltekertem maxra en is remelem megszunik a problema
2021. júl. 28. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!