McChicken szósztól hagymaszag?
Figyelt kérdés
Olyan kaját ennék, amitől nem lesz hagymaszagom randin. Estem már abba a hibába, hogy az étel nem volt hagymás, de a szósz igen. A McChicken jó ilyen szempontból?2021. júl. 8. 15:23
1/7 A kérdező kommentje:
Lehet rossz a kategória, bocsi. Majd a moderátorok átrakják.
2021. júl. 8. 15:23
2/7 anonim válasza:
mossál fogat és használj öblítőt, majd mentholos rágót
teljesen nem lehet elnyomni a hagymaszagot
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem elnyomni akarom, hanem elkerülni :D Jelenleg nincs hagymaszagom, remélem az említett szendvicstől sem lesz-
2021. júl. 8. 15:38
4/7 anonim válasza:
Nem hagymás, de szerintem evés után marad egy szaga. Mint minden ételnek kb. Miután megetted vegyél be 1-2 mentolos rágót és akkor biztos minden jó lesz
5/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz kellemetlen szagot, akkor inkább ne egyél fűszeres ételeket!
Ha már "megtörtént a baj", akkor segíthet, ha nem iszol annyi vizet. De ebben a melegben inkább ne csinálj ilyet, nehogy baj legyen.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem evés után megyek, rá 2-3 órára
2021. júl. 8. 16:12
7/7 anonim válasza:
Mi gyártjuk a mcChicken szószt, egy deka hagyma nincs benne. Ez egy majonéz alapú szósz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!