Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tüntessem el a hagymaszagot? Hagymát ettem ebédre és este randmin lesz. Mondjam le a randit?
Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy randira fog hívni, így ettem hagymát. Csók biztos lenne a randin, mivel már csókolóztunk2019. júl. 13. 14:36
1/7 anonim válasza:
citromlé a szádba, gargarizálsz vele. (2-3perc)
A héját megeszed.
Utána mentolos szájvíz (ha nincs akkor tömény fogkrém+víz és mixeled a szádban)
3/7 anonim válasza:
Többször moss fogat, és igyál tejet!! TEJ!!
4/7 anonim válasza:
Én ismerek egy módszert. Szét kell rágni egy (vagy ha nem működik, kettő) darab szegfűszeget, és lenyelni. Utána fogmosás, ez állítólag eltünteti a hagymaszagot.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon szépen!! Ment a zöld kéz mindenkinek
2019. júl. 13. 14:48
7/7 anonim válasza:
1-es vagyok.
Elfelejtettem, hogy mindegyik produkciónál a fogaiddal kapard a nyelved, és dörzsöld a nyelveddel a szájpadlásod.
Utána krákogva ami a torkodon van slejm (ez tudom guszti, de ez van) fullra kiköpni, mivel ezek elég büdi lehelletet tudnak okozni ha bent maradnak. Olyan mintha fogat se mostál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!